Gizlilik Sözleşmesi

Gizlilik Politikası

Son güncellenme: 20/04/2022

Güvenliğiniz bizim için önemli. Bu sebeple bizimle paylaşacağınız kişisel verileriz hassasiyetle korunmaktadır.

Biz, Dilan Polat Güzellik Merkezi, veri sorumlusu olarak, bu gizlilik ve kişisel verilerin korunması politikası ile, hangi kişisel verilerinizin hangi amaçla işleneceği, işlenen verilerin kimlerle ve neden paylaşılabileceği, veri işleme yöntemimiz ve hukuki sebeplerimiz ile; işlenen verilerinize ilişkin haklarınızın neler olduğu hususunda sizleri aydınlatmayı amaçlıyoruz.

Google ile Giriş

Google ile hesabınıza giriş yapmak yada yerleşik üyelik
sistemiyle giriş yapmak tamamen sizin tercihinizde ve kontrolünüzdedir.

Google ile giriş diğer giriş yöntemlerine göre daha pratik olduğu için tercih
edebilirsiniz. Eğer Google ile giriş yapmayı yada kayıt olmayı tercih ederseniz
aşağıdaki bilgilerinize erişeceğiz:

*Google hesabınıza kayıtlı Ad-Soyad bilginiz
*Google hesabınıza kayıtlı e-posta adresiniz
*Google hesabınıza kayıtlı profil resminiz

Bu bilgileri sadece profilinizi oluşturmak için kullanıyoruz. Dilan Polat uygulaması
aşağıdaki bilgilere kesinlikle erişim sağlamaz:

*Google hesabınızın parolasını göremeyiz
*Google hesabınızın içeriğini, e-postalarınızı, yedeklemelerinizi ve diğer tüm
hassas bilgilerinizin hiçbirine erişim sağlayamayız

Dilediğiniz zaman bize [email protected] üzerinden ulaşarak hesabınızın ve üyelik
verilerinizin silinmesini sağlayabilirsiniz.

Toplanan Kişisel Verileriniz, Toplanma Yöntemi ve Hukuki Sebebi

Kimlik, (isim, soy isim, doğum tarihi gibi) iletişim, (adres, e-posta adresi, telefon, IP, konum gibi) özlük, sosyal medya, finans bilgileriniz ile görsel ve işitsel kayıtlarınız tarafımızca, çerezler (cookies) vb. teknolojiler vasıtasıyla, otomatik veya otomatik olmayan yöntemlerle ve bazen de analitik sağlayıcılar, reklam ağları, arama bilgi sağlayıcıları, teknoloji sağlayıcıları gibi üçüncü taraflardan elde edilerek, kaydedilerek, depolanarak ve güncellenerek, aramızdaki hizmet ve sözleşme ilişkisi çerçevesinde ve süresince, meşru menfaat işleme şartına dayanılarak işlenecektir.

Kişisel Verilerinizin İşlenme Amacı

Bizimle paylaştığınız kişisel verileriniz; hizmetlerimizden faydalanabilmeniz amacıyla sizlerle sözleşmeler kurabilmek, sunduğumuz hizmetlerin gerekliliklerini en iyi şekilde ve aramızdaki sözleşmelere uygun olarak yerine getirebilmek, bu sözleşmelerden doğan haklarınızın tarafınızca kullanılmasını sağlayabilmek, ürün ve hizmetlerimizi, ihtiyaçlarınız doğrultusunda geliştirebilmek ve bu gelişmelerden sizleri haberdar edebilmek, ayrıca sizleri daha geniş kapsamlı hizmet sağlayıcıları ile yasal çerçeveler içerisinde buluşturabilmek ve kanundan doğan zorunlulukların (kişisel verilerin talep halinde adli ve idari makamlarla paylaşılması) yerine getirilebilmesi amacıyla, sözleşme ve hizmet süresince, amacına uygun ve ölçülü bir şekilde işlenecek ve güncellenecektir.

Toplanan Kişisel Verilerin Kimlere ve Hangi Amaçlarla Aktarılabileceği

Bizimle paylaştığınız kişisel verileriniz; faaliyetlerimizi yürütmek üzere hizmet aldığımız ve/veya verdiğimiz, sözleşmesel ilişki içerisinde bulunduğumuz, iş birliği yaptığımız, yurt içi ve yurt dışındaki 3. şahıslar ile kurum ve kuruluşlara ve talep halinde adli ve idari makamlara, gerekli teknik ve idari önlemler alınması koşulu ile aktarılabilecektir.

Kişisel Verileri İşlenen Kişi Olarak Haklarınız

KVKK madde 11 uyarınca herkes, veri sorumlusuna başvurarak aşağıdaki haklarını kullanabilir:

  1. Kişisel veri işlenip işlenmediğini öğrenme,
  2. Kişisel verileri işlenmişse buna ilişkin bilgi talep etme,
  3. Kişisel verilerin işlenme amacını ve bunların amacına uygun kullanılıp kullanılmadığını öğrenme,
  4. Yurt içinde veya yurt dışında kişisel verilerin aktarıldığı üçüncü kişileri bilme,
  5. Kişisel verilerin eksik veya yanlış işlenmiş olması hâlinde bunların düzeltilmesini isteme,
  6. Kişisel verilerin silinmesini veya yok edilmesini isteme,
  7. (e) ve (f) bentleri uyarınca yapılan işlemlerin, kişisel verilerin aktarıldığı üçüncü kişilere bildirilmesini isteme,
  8. İşlenen verilerin münhasıran otomatik sistemler vasıtasıyla analiz edilmesi suretiyle kişinin kendisi aleyhine bir sonucun ortaya çıkmasına itiraz etme,
  9. Kişisel verilerin kanuna aykırı olarak işlenmesi sebebiyle zarara uğraması hâlinde zararın giderilmesini talep etme, haklarına sahiptir.

Yukarıda sayılan haklarınızı kullanmak üzere in[email protected] üzerinden bizimle iletişime geçebilirsiniz.

İletişim

Sizlere talepleriniz doğrultusunda hizmet sunabilmek amacıyla, sadece gerekli olan kişisel verilerinizin, işbu gizlilik ve kişisel verilerin işlenmesi politikası uyarınca işlenmesini, kabul edip etmemek hususunda tamamen özgürsünüz. Siteyi kullanmaya devam ettiğiniz takdirde kabul etmiş olduğunuz tarafımızca varsayılacak olup, daha ayrıntılı bilgi için bizimle [email protected] e-mail adresi üzerinden iletişime geçmekten lütfen çekinmeyiniz.

Kullanım Koşulları

Son güncellenme: 20/01/2022

Sevgili ziyaretçimiz, lütfen https://dilanpolat.com.tr web sitemizi ziyaret etmeden önce işbu
kullanım koşulları sözleşmesini dikkatlice okuyunuz. Siteye erişiminiz
tamamen bu sözleşmeyi kabulünüze ve bu sözleşme ile belirlenen
şartlara uymanıza bağlıdır. Şayet bu sözleşmede yazan herhangi
bir koşulu kabul etmiyorsanız, lütfen siteye erişiminizi sonlandırınız.
Siteye erişiminizi sürdürdüğünüz takdirde, koşulsuz ve kısıtlamasız olarak,
işbu sözleşme metninin tamamını kabul ettiğinizin, tarafımızca varsayılacağını
lütfen unutmayınız.

https://dilanpolat.com.tr web sitesi Dilan Polat Güzellik Merkezi tarafından yönetilmekte olup, bundan sonra SİTE olarak anılacaktır.
İşbu siteye ilişkin Kullanım Koşulları, yayınlanmakla yürürlüğe girer.
Değişiklik yapma hakkı, tek taraflı olarak SİTE’ye aittir ve
SİTE üzerinden güncel olarak paylaşılacak olan bu değişiklikleri,
tüm kullanıcılarımız baştan kabul etmiş sayılır.

Gizlilik

Gizlilik, ayrı bir sayfada, kişisel verilerinizin tarafımızca
işlenmesinin esaslarını düzenlemek üzere mevcuttur. SİTE’yi kullandığınız takdirde,
bu verilerin işlenmesinin gizlilik politikasına uygun olarak gerçekleştiğini
kabul edersiniz.

Hizmet Kapsamı

Dilan Polat Güzellik Merkezi olarak, sunacağımız hizmetlerin kapsamını ve niteliğini, yasalar
çerçevesinde belirlemekte tamamen serbest olup; hizmetlere ilişkin yapacağımız
değişiklikler, SİTE’de yayınlanmakla yürürlüğe girmiş sayılacaktır.

Telif Hakları

SİTE’de yayınlanan tüm metin, kod, grafikler,
logolar, resimler, ses dosyaları ve kullanılan yazılımın sahibi
(bundan böyle ve daha sonra “içerik” olarak anılacaktır) Dilan Polat Güzellik Merkezi olup,
tüm hakları saklıdır. Yazılı izin olmaksızın site içeriğinin çoğaltılması veya kopyalanması
kesinlikle yasaktır.

Genel Hükümler

  • Kullanıcıların tamamı, SİTE’yi yalnızca hukuka uygun ve şahsi
    amaçlarla kullanacaklarını ve üçüncü kişinin haklarına tecavüz
    teşkil edecek nitelikteki herhangi bir faaliyette bulunmayacağını
    taahhüt eder. SİTE dâhilinde yaptıkları işlem ve eylemlerindeki,
    hukuki ve cezai sorumlulukları kendilerine aittir. İşbu iş ve
    eylemler sebebiyle, üçüncü kişilerin uğradıkları veya uğrayabilecekleri
    zararlardan dolayı SİTE’nin doğrudan ve/veya dolaylı hiçbir sorumluluğu yoktur.
  • SİTE’de mevcut bilgilerin doğruluk ve güncelliğini sağlamak için
    elimizden geleni yapmaktayız. Lakin gösterdiğimiz çabaya rağmen,
    bu bilgiler, fiili değişikliklerin gerisinde kalabilir, birtakım
    farklılıklar olabilir. Bu sebeple, site içerisinde yer alan bilgilerin
    doğruluğu ve güncelliği ile ilgili tarafımızca, açık veya zımni, herhangi
    bir garanti verilmemekte, hiçbir taahhütte bulunulmamaktadır.
  • SİTE’de üçüncü şahıslar tarafından işletilen ve içerikleri tarafımızca
    bilinmeyen diğer web sitelerine, uygulamalara ve platformlara köprüler
    (hyperlink) bulunabilir. SİTE, işlevsellik yalnızca bu sitelere ulaşımı
    sağlamakta olup, içerikleri ile ilgili hiçbir sorumluluk kabul etmemekteyiz.
  • SİTE’yi virüslerden temizlenmiş tutmak konusunda elimizden geleni
    yapsak da, virüslerin tamamen bulunmadığı garantisini vermemekteyiz.
    Bu nedenle veri indirirken, virüslere karşı gerekli önlemi almak, kullanıcıların
    sorumluluğundadır. Virüs vb. kötü amaçlı programlar, kodlar veya materyallerin
    sebep olabileceği zararlardan dolayı sorumluluk kabul etmemekteyiz.
  • SİTE’de sunulan hizmetlerde, kusur veya hata olmayacağına ya da
    kesintisiz hizmet verileceğine dair garanti vermemekteyiz. SİTE’ye ve
    sitenin hizmetlerine veya herhangi bir bölümüne olan erişiminizi önceden
    bildirmeksizin herhangi bir zamanda sonlandırabiliriz.

Sorumluluğun Sınırlandırılması

SİTE’nin kullanımından doğan zararlara ilişkin sorumluluğumuz, kast ve ağır ihmal ile sınırlıdır.
Sözleşmenin ihlalinden doğan zararlarda, talep edilebilecek toplam tazminat,
öngörülebilir hasarlar ile sınırlıdır. Yukarıda bahsedilen sorumluluk sınırlamaları
aynı zamanda insan hayatına, bedeni yaralanmaya veya bir kişinin sağlığına gelebilecek
zararlar durumunda geçerli değildir. Hukuken mücbir sebep sayılan tüm durumlarda,
gecikme, ifa etmeme veya temerrütten dolayı, herhangi bir tazminat yükümlülüğümüz
doğmayacaktır.

Uyuşmazlık Çözümü: İşbu Sözleşme’nin uygulanmasından veya yorumlanmasından
doğacak her türlü uyuşmazlığın çözümünde, Türkiye Cumhuriyeti yasaları uygulanır;
İstanbul Adliyesi Mahkemeleri ve İcra Daireleri yetkilidir.